Baconsurret indrefilet av svin med godt tilbehør

Ta en indrefilet av svin og skjær en lomme i den. Fyll lommen med 1 Tine kremost med hvitløk og 1 Tine kremost med urter. Ta en kruspersille og klipp over kremosten slik som dere ser på bilde nummer 2. Lukk indrefileten godt sammen og surr rundt lange baconskiver. Stek dette i en stekepanne med mye smør og 2 hakkede hvitløksfedd. Stek godt på alle kanter til baconet er brunt. Legg så fileten i en ildfastform i stekeovnen på 200 grader i ca. 30 minutt.

Som tilbehør kan man ha selvlagde ovnsbakte poteter som er godt krydret, hasselbackpoteter eller fløtegratinerte poteter. Som saus er både fløtesaus, peppersaus, rødvinssaus eller bearnaisesaus godt til.

Som tilbehør bruker vi å lage en blanding av brokkoli, bacon og løk som vi blander godt sammen. Nydelig :)












Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits