Hos Lene og Kim i Meråker 2011

Lene og Kim flyttet til Meråker våren 2011. Der har de kjøpt seg et koselig hus som ligger like ved elva. Det har blitt noen turer på besøk hos Lene og kim med lavvo-overnatting, teltovernatting, litt hjelping med oppussing av huset, både ørret- og laksefiske I Stjørdalselva, samt at Sigve har deltatt på Håndballsamling i Meråkerhallen.

 
Huset til Lene og Kim ligger helt til venstre på bildet.Innkjørselen.Verandaen, du ser Stjørdalselva i bakgrunnen.Lene, Kim og Johnny på gelenderet, mora til Kim og en kompis i forgrunnen. Godt med pizzapause i oppussingen.Stua blir malt. Døra fører ut til verandaen.Mye rot før alt blir fint :)Her bæres det! Kjekt at Kim og Johnny får litt instrukser av Sigve.Huset sett fra baksiden. Trampolinen er på plass.Gårdsplassen, garasjen til venstre i bildet.Her er det like før Johnny får taklampen på spisestuen på plass.Ting begynner å komme på plass. Og det før malingen på veggen er tørr :)Utsikten fra verandaen.Ikke noe å si på denne utsikten!Kim er fornøyd med at det begynner å bli klart til innflyttning.Sigve og Johnny prøver trampolinen i hagen.


Lavvoen, også kalt Hotel California, gjøres klar til natten.

Midt imellom elva og huset, kan itj bli likar :)Sigve leker nede ved elva.Fiskelykken måtte også prøves.Båltenning hører med på lavvotur.Godt å være ute.Kim og Lene med Linus i magen.Hva i alle dager er det Kim holder på med her???

Lucas og Linnea sammen morfar og den første laksen han har fått i Stjørdalselva. Det var en oppdrettslaks, men det ble et utrolig deilig middagsmåltid på heile storfamilien!


Lucas, Linnea og onkel Sigve har det gøy på trampolina.Neste tur prøvde vi teltet - det var fint å sette opp i hagen.

Første barnebarnet, Lucas :)Barnebarn nummer 2; Linnea :)Lene og Kim, med Johnny's barnebarn nummer 3; Linus :)Åse Lill og Tone vet råd for å sitte ute i kalde kvelder - det er bare å tre på seg soveposene det :)Ut på tur, aldri sur. Finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær :)Lene sammen Linnea og Linus.

Flott fiskeplass i Meråker med mange flotte gapahuker.

Lucas prøver fiskelykken :)


Og fangst ble det! Stor og fin ørret :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits