Guttetur på Ånøya 1. juli 2012

Sigve og Johnny  tok turen til Ånøya med båten søndag formiddag. Vi hadde med oss mange stenger og mange woblere som skulle prøves. Vi kjøpte fiskekort hos eieren av Hove camping. Han skulle ha 30,- og da var det bare å sette båten på vannet. Ånøya er en ganske stor innsjø som ligger i Melhus kommune. Avstand fra Trondheim er rundt 20 minutter. Det er både ørret og røye i sjøen og det blir vært år tatt noen store eksemplarer her. Det var Sigve som hadde hellet med seg på denne turen, han fikk alene 5 av 7 fisker. Det var på en 7 cm Rappala med ørretmønster. Vi hadde det koselig med god matpakke, smultringer og masse stratos. Utpå kvelden begynte været å endre seg og det ble et forykende uvær med torden og lyn. Vel hjemme i byen var vi enige om at det hadde vært en flott tur selv om vi ble både bløt og kald på slutten av turen.


Vi hadde tilsammen 3 stenger ute pluss ei stang som var koblet til dypriggen.

Sigve med dagens første, flink fisker som ordnet det meste med stengene.Stille vann og bare kos på Ånøya.

Det ligger mange fine hytter langs vannet, Sigve forelsket seg i ei hytte som hadde veranda bygd over vannet. "Hadde vi hatt den hytta pappa, skulle jeg sittet der å fisket hele dagen"

Sigve har kastet jakka, det var varmt og godt en liten periode.

Her har Sigve fått en ørret på wobleren sin.

Fin fin matfisk det der Sigve!

Stolt fisker med fin ørret :)Blikkstile vann rett før det blåste opp og regnet høljet ned i bøtter og spann.ånøya skaun hove camping ørret

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits