Multetur på Snøan i august 2012

 Da ble det endelig tid til en tur ut for å se seg om i nærområdet. Den siste tiden har gått med til å komme i orden i huset vi køpte på Støren. Det var utrolig artig å se igjen områdene i Soknedalen som Johnny trådte sine barnesko. Området er et flott utgangspungt for jakt /fiske og friluftsliv. Vi hadde bare gått noen få meter fra bilen da de første multene lyste imot oss. Det ble en forholdsvis kort tur på 2 timer og da hadde vi hatt flere kaffepauser. Det var godt med multer, det var fortsatt endel kart så det kan enda bli en tur før frosten kommer. Vel hjemme kunne vi konstatere at turen gav oss 2,7 kg multer. Så multekremen er sikret til jul og vel så det. Dette er et område som er lett tilgjengelig og det er med glede vi tenker på alle turene vi kommer til å ha i dette området, her skal vi jakte og fiske og ellers bare kose oss.
Vi kjørte oss inn i en veisperring på tur opp til fjellet, Trege kyr som hadde all verdens tid med å komme seg av veien.

Oppe i en fjellside, i ei lita hule, der fant vi ut hvor nissen bodde! Det var kanskje litt tidlig på året å treffe nissen nå?

 

Vi skjønte lite da vi fant dette skiltet oppe i veien, men da vi virkelig så et troll som skulle krysse veien, ja da hylte vi høyt alle 3!
Her er selveste velkomstkomiteen! De gikk rundt bilen flere ganger og var veldig selskapssyke.


Sigve leter etter mullter.


Her har Åse Lill funnet seg et område med multer tett i tett.


Det var godt å komme seg litt ut igjen, her ser vi Gynnildfjellet i bakgrunnen.


Vi fant mange fine vann hvor vi tenker å prøve fiskelykken senere.snøan multer fjell

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits