Livet på Støren så langt

I dag har vi bodd på Støren i 22 dager. Vi må bare si det at vi stortrives her, vi har fått større plass alle sammen og det er gangavstand til det meste vi trenger. Tomas pendler til Trondheim på skole og Kristian har fått skoleplass ved Gauldal videregående. Det er også veldig trivelig naboer i nabolaget og vi er sikker på at dette er en plass vi vil trives på. Det er også så flotte muligheter til både jakt og fiske her, Gaula renner forbi ikke langt fra huset og mulighetene for laksefiske er gode her. Litt artig var det også å høre at Støren har fått benevnelsen Norges laksehovedstad. Vi har fortsatt jobben i Trondheim og med turnusjobb og lange vakter blir det ikke så mange turene til byen. Vi bruker ca 40 minutter til jobb og da slipper vi å stå i kø. Vi ser nå bare frem til den første høsten her på Støren og har allerede flere planer når det gjelder turer her i nærområdene. 


Plen har vi også! Her spiller vi crocket.


Bilde fra den dagen vi kom flyttende fra byen.


Sigve ble glad for å få seg et fotballmål.


Dette er nedenfor Gaula Natursenter. Her kan man øve seg på fluekasting.


Koselig med Michael på besøk.God plass på verandaen når man får besøk. Kristian, Tomas, Åse Lill, Tone, Randi og Kristian.


Støren Hotell er ikke som andre hotell. Istedet for finklær, henger det vadebukser til tørk. Og fluestengene henger på veggene.
Én kommentar

passion4lifeandtravel

31.08.2012 kl.08:24

Så utrolig koselig plass dere har funnet, det er jo en riktig perle.

Dere har virkelig fått det koselig, og så mange flotte bilder.

Gleder meg til å høre mer om det vakre stedet deres :-)

Skriv en ny kommentar

hits