Isfiske på Ringavatnet

Mandag 18. mars var vi så heldige at vi fikk være med Per og Brit på isfiske til Ringavatnet som ligger i Meldal kommune. Vi møttes kl. 7 på morgenen og fisket til klokken ble 16 før vi dro hjem. Det var meldt skyfri himmel og sol, men skyene forsvant ikke før utpå formiddagen. Vi fikk til sammen 25 ørret/røyer.

 
Sola varmet godt når den først kom fram, selv om det var en kald trekk.


Åse Lill sjekker et av ståsnørene vi hadde satt ut.


Per hadde dekt opp et større område med ståsnører, det ble da god mosjon på han da det begynte å klirre i bjellene son er festet på snørene.


Det var også en flott gapahuk i vannkanten hvor vi fisket. Må være flott å sitte der en fin sommerkveld og se utover vannet da!


Tidlig morgen på Ringavatnet, Britt og Åse lill venter på mårrasbettet.


Fisken var av god kvalitet, bortsett fra den røya midt i bildet, Den hadde ikke mye kjøtt på beina og lignet nermest på et slips.


Det ble tilsammen 16 ørret/ røye på oss denne dagen. Utrolig artig når fisken biter og vårsola har begynt å varme.


Avslapping på isen etter at bettet hadde stilnet. Vi trodde det skulle bli et rykk med fisk etter hvert som det ble ettermiddag, men det uteble.


Ringavatnet sett sett fra nordenden. Ringavatnet har en smal åpning som ender opp i Hostovatnet.


Åse lill med fangsten fra Ringavatnet. Det var i overkant ørret i fangsten i forhold til røye.


Det blir noen gode middager av dagens fangst. Det var fin fin kvalitet på fisken og det er ypperlig fisk som gjør seg godt i stekepanna med en god rømmesaus.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits