Laksestart 1. juni 2013

Sigve, Åse Lill og Johnny startet som i fjor på Prestgården på Melhus JFF's vald. Vi kom dit i 22-tiden slik at vi hadde god tid, ordnet stengene, tente bål og pratet med andre ivrige fiskere. Kl. 00 den 1. juni 2013 ble det fyrt opp raketter som startskudd og laksefisket var i gang. Etter et par timer dro mange hjem, slik at vi stod noen timer alene. På morgenen og utover formiddagen kom det en god del laksefiskere. Vi så ingen laks før etter floa kl. 6, da ble det observert et par laks på Melhus i 8-tida.


Sigve og Johnny ved gapahuken. Vi tente bål for å holde den innpåslitne myggen unna, der grillet vi også marshmellows.


Det var flere steder vi så bål langst elva, mange som ventet på at det skulle bli midnatt. Valdet Bagøyen på motsatt side av der vi var.


Vakker solnedgang fikk vi med oss også. Det var godt og varmt i været i år, ingen frostnatt slik som i fjor.


Her er klokken blitt tolv, slik at han endelig fikk starte laksefisket!


Her har de andre laksefiskerne dratt hjem, det så ut som om laksen ikke hadde kommet seg opp i elva enda.


Det ble ikke tatt noen laks her i år, bare Åse Lill fikk opp en fisk. En sjø-ørret på ca 500 gram som fikk friheten sin tilbake pga. at den er fredet.


Vi tok en pause fra laksefisket på Melhus for å kjøre Sigve hjem og ta en tur på et av Støren JFF's sine vald. Det var ikke kommet noe laks her, men vi grillet pølser, drakk kaffe og prøvde noen kast her også.


Mushølen på Rognes.


Her fant Johnny sjelefred med en gang.


Kjekt for damer, her slipper man skuelystne fiskere eller bilister fra E6!


Måtte prøve marken i Mushølen, selv om om det kanskje var tidlig og laksen ennå ikke er kommet hit.


Etter å ha grillet pølser, dro Åse Lill hjem for å hvile seg før søndagsvakt på jobb, mens Johnny dro tilbake på Melhus for å fiske de siste timene av laksestarten. Da dro han på valdet Ødegaard, men måtte dra hjem uten fangst. Men sesongen er i gang, og det er flere muligheter for å sikre seg røykelaks enda!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits