5 røyer på isen i dag

På vatnet vi dro i dag, 3. februar 2014, var det jevn størrelse på røya. Vi fikk med oss morgenlyset, spiste frokost og drakk kaffe. Det var Johnny som fikk den første og slik fortsatte det til han hadde fått 5 røyer på isen. Lill 0 - Johnny 5. Alle røyene på vatnet i dag hadde jevn størrelse og var av fin kvalitet. Merkelig er det også å sitte på isen 3. februar og få oppleve at det er mellom 4-5 varmegrader. Sola begynner snart å komme over de største fjelltoppene og det er bare helt herlig å sitte på isen en slik fin dag :)


Solen farget himmelen med fine farger en tidlig dag i februar.


Første røya er kommet opp på isen. Dere kan også se skjærebrettet som agnet ble skåret på. Må med det samme si tusen takk til Cato Bekkevold som ga gode tips angående bruk av akkar til røya. Og det til tross for han var opptatt på turne i USA med bandet Enslaved. Han ba oss også å hilse røya, noe vi selvfølgelig gjorde.


De tre første røyene bet før klokken 11.
Akkurat da det begynte å mørkne ble det 2 røyer til. Den ene av de på bildet her var trinn og god.


Alle 5 røyene som Johnny fikk i dag. Neste tur tar vel Lill igjen :) Vekta på røyene i dag: 1 røye på 360 gram, 2 røyer på 380 gram og 2 røyer på 460 gram.


Fisken renses og legges i frysen til en deilig søndagsmiddag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits