Radiointervju og Snåsatur

Torsdag 6. mars 2014 fikk vi forespørsel via en kommentar på bloggen om å delta på et intervju på jaktradioen.no.

Her kan dere høre sendingen, intervjuet med Johnny begynner ca. 28 minutter i sendingen:
http://jaktradioen.net/sendinger/2014-03-06%20Jaktradioen%20del%201.mp3

Helgen 7.-9. mars 2014 tok vi turen opp til Esten og Vivian i Snåsa. Nå har vi vært flere turer i Snåsa og det er like trivelig hver gang. Denne turen hadde vi lyst til å prøve isfiske, men siden Snåsavatnet var så godt som isfritt, prøvde vi i et vann som heter Heimsjøen. Heimsjøen har en bestand av både ørret og røye, der røya dominerer i antall. Har du lyst til å prøve fiskelykken her, kan du kjøpe fiskekort på disse stedene: http://www.snasafjellstyre.no/Fiske/kortselgere


Vannet har en fin beliggenhet like ved E-6, så det er lett adkomst til vannet.


Vi fisket i nordenden av Heimsjøen, ikke langt fra der bekken renner inn i vannet. Isen var såpass tykk at det akkurat gikk å komme igjennom uten forlenger på boret.


Her er Esten i gang med fisket, han fisket med en fortynget isflue av wolfram og opphenger. Dette var noe røya ble interressert i med en gang. Dette er en flue som vi har fisket mye med i vinter og den har gitt fine fangster.


Lite overvann på isen denne dagen, sola var også fremme en liten stund før været skiftet brått og regnet og vinden kom.


Ikke langt fra vannet hadde Esten gjort opp et bål, der grillet vi pølser og Esten hadde med flesk som vi stekte på bålet. Godt å sitte ute i skogen og varme seg litt på bålet etter at regnet kom. Så smaker det utrolig godt med mat ute i det fri også.


Her er noe av fangsten vi fikk. Treffer du røya på en god dag her kan det gjøres store fangster.

Takk til Esten og Vivian for gjestfriheten :)

Esten Tømmerås driver Holum Fisketurer, sjekk nettsiden her: http://holumvest.com/

Vivian Sundli Tømmerås er veldig flink med gjenbruk og interiør, bare se på siden hennes her: https://www.facebook.com/VivisBlogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits