Gaulosen Fiskefestival 2014

I dag 16. august 2014 dro Sigve og jeg for å delta på fiskekonkurransen i Gaulosen. Båt og henger ble satt på sjøen og fiskingen begynte kl 14.00, det var total fisketid på 3 timer. Vi hadde planlagt å fiske med flere stenger og agnet var sild. Det begynte bra, vi fikk flere fisker på krokene som var agnet med sild men ingen store. Vi gikk da over til å fiske med Stingsild og en stor jiig. Det var lite deltakere denne dagen, bare 12 personer var påmeldt. Premiekategoriene var største fisk og premie til dame/jente for største fisk.


Båten ble satt ut rett før det var full flo. Stranden på Øysand er langgrunn og det er bare mulig med båtutsett når det er flo.


Sigve fikk flere fisker under konkurransen, her er den største han fikk - den veide 2,5 kilo.


Her er den største fisken jeg klarte å dra opp denne dagen. En sei på 2,9 kilo. Utenom denne seien fikk jeg både hvitting og torsk, men de var ikke så store. Men seien hold til en 3. plass i konkurransen.


Her er resepsjonsbygget ved Øysand camping. Folk begynner å komme med fisk for innveiing. En liten men hyggelig konkurranse, men jeg savnet flere kategorier i premier og da spesielt med tanke på de yngste deltakerne. Vinnerfisken i dame/jenteklassen var en lange på 3,65 kilo som tatt av en jente på 5 år. Konkurransens største fisk var en torsk på 5,3 kilo.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits