Utstyr til trollingfiske

Da har vi begynt forbredelsene til neste års trollingfiske. Nå kommer det pakker med jevne mellomrom. I starten da vi begynte dette fisket hadde vi mye å lære, vi fisket først med laksestengene som var 11 fot lange. Vi fant fort ut at de var vanskelige å bruke på grunn av lengden. Stengene vi hadde var heller ikke stive nok til å få sideparavanene til å gå rett. Snellene vi startet med var Ambassadeur 6500. De var gode nok, men sneller med lineteller gjør fisket enklere med tanke på hvor mange meter wobbler, sluk etc. fiskes bak båten.


Vi har bestemt oss for å prøve trollingsnellene fra Tica. Disse snellene har lineteller og gjør fisket mer presis med tanke på hvor langt bak man fisker. Snellene heter Tica Seaspirit ss 248 rc-ft og koster på Skittfiske.no sin nettside kun kroner 699,-. Dette er rimelig da førprisen var kroner 1.299,-.


Etter at vi begynte å fiske med sideparavaner oppdaget vi fort at stengene vi brukte var for lange. Det ble også for dårlig rygg i stengene som holdt sideparavanene. Vi har nå kjøpt nye stenger fra Skittfiske.no og de heter Abu Garcia Excellence Trolling. Stengene er 2-delt og har en lengde på 8 fot. Det er også en hyggelig pris på disse stengene, kun kroner 299,-. Nå utover høsten skal vi fortsette og handle inn utstyr til trollingfiske. Blir artig å prøve når alt er klart og en ny sesong står for døren.


Det er disse sideparavanene vi bruker. Vi har to av de som er på dette bildet, de heter Great White. Vi har også to mindre som heter Great White Light. Disse paravanene drar godt ut til siden og tåler både bølger og stor fart. Vi klarer også å dra både tunge sluker og wobblere med fin gange på disse sideparavanene. De leveres som både styrbord og babord. Great White koster kroner 499,- og Great White Light koster kroner 449,- på Skittfiske.no Vi bruker de største sideparavanene ytterst da de drar mest ut, og de minste tett innenfor med godt resultat. Her har vi et bilde som viser sideparavanene på den ene siden av båten:
Litt om Skittfiske.no:

Skittfiske.no er eid av Skitt Fiske AS. Firmaet ble startet i sin nåværende form i september 2005 med visjonen om å bli den største totalleverandør av sportsfiskeutstyr på internett i Skandinavia. Selskapet har per i dag 14 andatte og er Nordenss største e-handelsselskap innenfor sitt område. På skittfiske.no tilbys i dag nesten 22.000 varelinjer innenfor jakt, fiske og friluftsliv. Her er link til siden deres: Skittfiske.no

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits