Drømmen som gikk i oppfyllelse

28. august 2014 kjøpte vi en fullrigget trollingbåt som er rigget med 2 stk planerboard og 2 stk dyprigger. Båten er også utstyrt med ekkolodd, kartplotter/gps, vhf og et Pioner stereoanlegg. Båten er en Askeladden 16 fot. Det er en meget stødig og bra båt. Motoren er en Suzuki 30 hk 4-takter som er i topp stand der alle serviser er fulgt, vi fikk også med en ekstra propell. Kalesjen er todelt og det er elektronisk lensepumpe i båten. Det fulgte også med en båthenger som har en elektrisk vinsj. Båten er rigget til det ytterste når det gjelder trolling og vi gleder oss veldig til den første prøveturen, mest sannsynlig over helgen.

Her er ser dere masten til planerboardene og dypriggene som er montert i hekken på båten.


Her er båten med kalesje på.


Motoren er en firetakter Suzuki på 30 hk.
En snelle på hver side av båten gjør det enklere å ta planerboardene inn til båten.
Mye elektronikk i båten, så det blir litt å sette seg inn i. Det fulgte også med 7 skrin som var fulle av wobblere, flashere, tomicer, apexer og diverse spoonsluker til laksefiske. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LillogJohnny

LillogJohnny

48, Midtre Gauldal

Velkommen til vår fiske- og friluftslivblogg. Vi er et samboerpar som er mye ute i naturen. Vi liker å fiske både i elv, sjø og vann. Her kan du se bilder fra de mange turene vi har vært på. Med vennlig hilsen Johnny Hustad og Åse Lill Salomonsen.

Skitt Fiske
Gratis blogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits