Mye storsei i Trondheimsfjorden nå

I dag, 5. september 2014, tok vi turen ut fra Børsa Båthavn sammen med Tone. Vi dro ut i 10-tiden på morgenen og fisket til 17-tiden på ettermiddagen. Vi fikk hele 22 storsei i dag på dypriggen.


Her er en selfie av en glad gjeng som dro på sjøen i dag. Vi hadde hyret Tone som matros slik at hun kunne bryne seg på storseien, og det fikk hun til gangs. Det tok ikke lange tiden før showet var i gang og snellene hylte når storseien tok. Cd-spilleren spilte rock`n roll og det passet godt i dag med lyden av knarren på snella.


Fint utsett i Børsa båthavn, går greit på alle sjønivåer.


Fint vær og stille sjø når vi satte ut båten i dag.


Storseiene i dag var smellfeite, vekten lå mellom 8 og 13 kilo. Artig å ta på stang!


Nok en sei har tatt sluken og kjemper hardt nede i dypet.


Alle måtte trå til i dag, flere dobbelhugg og action hele tiden.


Stolt var Tone da hun kunne dra inn dagens største sei. En sei på 13 kilo er sterk og hun kjente det godt i armene etter en hard kamp.


Fiskebaljene ble fort fylt opp i dag av smellfeit storsei.


I dag var det mye nise å se på fjorden, den kretset rundt sildestimene og det var flere ganger vi så storsei som var helt i overflaten.


Vel i havn i Børsa båthavn.


Fangsten i dag.


Det ble en hel haug med flott seifilet på de timene vi var ute. Artig var det å høre når vi kom i land at dypriggene våre hadde fisket bedre en juksemaskinene til en yrkesfisker. Så trolling fungerer godt også på sjøen.

3 kommentarer

Morten Busch

21.09.2014 kl.16:48

Hei! Morsomt å lese om seifiske deres med dyprigger! Selv kjøpte jeg meg dette for 2 mnd siden og har fisket med den rundt Munkolmen flere ganger, men uten å få noe! Kan jeg spørre om hvilken type sluk dere bruker samt om hvordan dere fisker i forhold til bunnen (nærmest mulig eller lengere opp:) Evt andre forslag mottas med takk! Hilsen Morten

LillogJohnny

22.09.2014 kl.07:38

Morten Busch: Vi brukte grizzly trolling spoons i fargene gul, grønn og blank. Vi bruker ekkolodd og finner områdene hvor det er fisk. Vi senker loddene etter hvor fisken står. Seien står ofte midtfjords på en 40-60 meter.

Morten Busch

22.09.2014 kl.17:59

Hei! Takk for hurtig svar. Vedr at seien ofte står på en 50-60 meter midtfjords, tenker dere da på midt ute på trondheimsfjorden, der det er mange 100 meter?

LillogJohnny

23.09.2014 kl.09:49

Morten Busch: ja, det var opptil 500 meter der vi fisket. Om kvelden er seien lengre opp i sjøen for å jage sild.

Skriv en ny kommentar

LillogJohnny

LillogJohnny

48, Midtre Gauldal

Velkommen til vår fiske- og friluftslivblogg. Vi er et samboerpar som er mye ute i naturen. Vi liker å fiske både i elv, sjø og vann. Her kan du se bilder fra de mange turene vi har vært på. Med vennlig hilsen Johnny Hustad og Åse Lill Salomonsen.

Skitt Fiske
Gratis blogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits