Mår nr. 4

I dag fant vi sesongens fjerde mår i fella! Det var en voksen hannmår på 1520 gram og en lengde på 75 cm. Det var kommet litt snø i dag så det var spennende å se etter spor i terrenget. 


Det kom et lite dekke med snø for 2 dager siden, men vi fant ingen spor i snøen.


Måren i dag hadde gått i en Åsbøfelle. Like imponert hver gang over hvor effektiv denne fella er. Plassen hvor måren ble fanget på, var en bratt bekkedal med veldig gammel skog.


Måren hadde fortsatt honningtampongen sittende fast i kjeften.


Åtet var en tampong som var kokt sammen med honning og knust stjerneanis. Vi undret oss litt over hvordan måren hadde klart å få åtet i kjeften før fella klappet igjen. Det var endel feller i dag som var blitt ranet av mus, disse ble flyttet. Fikk også bifangst i dag som var et lite ekorn. Ekornet ble lagt i ei kasse hvor det er montert en duke 155, så nå gjenstår det å se om måren blir fristet av litt ferskt ekornkjøtt.

2 kommentarer

villmarksbloggen

03.12.2014 kl.10:43

Flott arbeid :-) Må si det går unna med fangsten. Gratulerer.

LillogJohnny

04.12.2014 kl.09:02

villmarksbloggen: Takk for det :) Virker som det er noen mårer i terrenget nå, lite annet vilt å se så det er ikke bortkastet arbeid å fange mår.

Skriv en ny kommentar

LillogJohnny

LillogJohnny

48, Midtre Gauldal

Velkommen til vår fiske- og friluftslivblogg. Vi er et samboerpar som er mye ute i naturen. Vi liker å fiske både i elv, sjø og vann. Her kan du se bilder fra de mange turene vi har vært på. Med vennlig hilsen Johnny Hustad og Åse Lill Salomonsen.

Skitt Fiske
Gratis blogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits