Årets første fjelltur

I dag, 6. juni 2015, dro jeg og Sigve til fjells for å prøve ørreten etter vinterdvalen. Det var godt å komme seg litt opp i høyden med sekk og fiskestang nå. Fortsatt ligger det en del snø i fjellet men det er mest store skavler som ligger i bratte skråninger. Ørreten har også begynt å våkne til liv, det var flere ganger vi så fisk som var oppe og viste seg. Selv om det er tidlig sesong i fjellet med lite insekter så var det artig å se ørreten vake. Mange sier at ørreten kommer i bettet samtidig som bjørkeløvet er så stort som et museøre, men det er det fortsatt noen uker igjen til.


Her er Sigve med ørreten vi fikk, den veide 770 gram og ble tatt på spinner. Vi hadde også fisk på marken men den mistet vi. Rett før vi skulle dra hjem fikk Sigve på en ørret som hoppet høyt to ganger i luften, Sigve bedyret at han neste gang skulle ta den :)


Sigve på vei over en snøfonn på vei til ørretvannet vi skulle fiske i.


Blir ikke lenge igjen nå så har siste rest av vinteren har  forsvunnet. En ny hærlig tid i fjellet begynner for fullt.
Det var en flott ørret vi fikk i dag, smakte godt til kvelds gjorde den også. Ny tur i fjellet er under planlegging, bare å velge å vrake blant flere hundre flotte fiskevann i nærområdene.

Én kommentar

villmarksbloggen

06.06.2015 kl.22:39

Må si dette var en flott fisk :-)

LillogJohnny

07.06.2015 kl.10:50

villmarksbloggen: Ja det var det, god kveldsmat ble det også :) går mot en fin tid i fjellet nå.

Skriv en ny kommentar

LillogJohnny

LillogJohnny

48, Midtre Gauldal

Velkommen til vår fiske- og friluftslivblogg. Vi er et samboerpar som er mye ute i naturen. Vi liker å fiske både i elv, sjø og vann. Her kan du se bilder fra de mange turene vi har vært på. Med vennlig hilsen Johnny Hustad og Åse Lill Salomonsen.

Skitt Fiske
Gratis blogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits