Sankthanslaks i Gaula

På Sankthansaften, 23. juni 2015, fikk jeg min andre Gaulalaks. Denne ble tatt på Refseth vald og veide 8,3 kilo. laksen ble fristet av en Storlaksensluk på 45 gram. Vi har ventet lenge nå på at laksen skulle passere Gaulfossen, og nå ser det ut til at laksen har begynt sin vandring oppover dalen. Det er tatt laks helt opp til Singsås og det kommer flere meldinger om fisk som er tatt ovenfor Gaulfossen.


Refseth vald er et foreningsvald som Støren JFF disponerer. Valdet leies ut 3 uker hver sesong og passer fint for 5 -6 fiskere.


Refseth vald er et flott vald hvor det er fint å fiske med både sluk, flue og mark. På stor elv går laksen ofte helt inn til land og man kan ofte oppleve et hugg noen få meter fra der man står.


Det ble en koselig og sosial kveld med båltenning og pølsegrilling. For min del ble det ekstra artig at jeg fikk laks.


Laksen ble levert hos Unni og Svein Andersen på Gaula Røkeri. Vi har ved flere anledninger benyttet oss av Gaula Røkeri og kan anbefale det til andre som skal levere inn laks til røyking. God smak og kvalitet alltid.

 Her er en liten videosnutt under kjøringen av laksen:

video:6laks

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LillogJohnny

LillogJohnny

48, Midtre Gauldal

Velkommen til vår fiske- og friluftslivblogg. Vi er et samboerpar som er mye ute i naturen. Vi liker å fiske både i elv, sjø og vann. Her kan du se bilder fra de mange turene vi har vært på. Med vennlig hilsen Johnny Hustad og Åse Lill Salomonsen.

Skitt Fiske
Gratis blogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits