Første sjøtur i 2016

Helgen 15.-17. januar dro vi til Hitra. Det ble ingen sportsfisketur. Vi var tom for fisk i fryseren og håpet på at mye god matfisk gikk i garnene vi hadde med. I tillegg feiret vi 44-årsdagen til Åse Lill. Det ble som rene julaften. Med pakker under juletreet, nydelig ribbbemiddag og multekrem til dessert. Den andre dagen spiste vi Tone's nydelige fiskegrateng. Vi hadde godt selskap av pappa Olav, mamma Randi, søster Tone og hennes Bjørn Helge - tusen takk for ei fin helg!


Ute på tur - aldri sur! Når man er godt kledd så gjør det ikke noe med en sjøtur i 9 minusgrader.


Det var meldt vindstyrke 6 ms, men heldigvis kan ingen spå været. Det var rene påskestemningen, stille sjø og sol da vi dro ut for å sette garnene. Dagen etter da vi skulle dra inn garnene, var det bare 1 minusgrad og vindstille. Og det var veldig bra....


For i garnene var det hundrevis av krabbe! Og de er IKKE enkle å få løs fra garnene. Heldigvis fikk vi 13 store og fine torsker og 1 lyr som vi skal tilberede mange gode fiskemåltider med. Vi fikk også 5-6 små kveiter som var langt under minstemålet. De berget seg og fikk svømme videre så snart de ble frie fra garnene. Det samme gjorde ei stor rødspette.


Det tok veldig lang tid å få alle krabbene løs fra garnene! Det var godt da jobben var unnagjort!


Her er Bjørn Helge kommet for å beskue fangsten vår.


Måsene som lenge satt tålmodige og ventet ble gode og mette de også.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LillogJohnny

LillogJohnny

49, Midtre Gauldal

Velkommen til vår fiske- og friluftslivblogg. Vi er et samboerpar som er mye ute i naturen. Vi liker å fiske både i elv, sjø og vann. Her kan du se bilder fra de mange turene vi har vært på. Med vennlig hilsen Johnny Hustad og Åse Lill Salomonsen.

Skitt Fiske
Gratis blogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits