Herlig dag på fjellet

Det var vel ikke den aller beste dagen for en fjelltur, med oppfordringer både på radio og tv om å holde seg inne på grunn av stormen Tor. Men det ble likevel en tur ut fra morgenen av. Vinden begynte å ta seg opp utover dagen, men med kaffe i sekken og gode klær gikk det da greit å holde ut noen timer. Røya var så godt som fraværende hele dagen, men sent utpå ettermiddagen begynte ting å skje. Det som så skjedde var kort og hektisk, røya begynte å bite og det var en artig liten time mens det sto på. Det ble tilsammen 5 røyer på denne turen, 3 av de fikk friheten tilbake.


Her de 2 røyene som fikk bli med ned fra fjellet, sprek fisk med god kondisjon.


I dag var det en mormyska som fristet røyene, den ble fisket med helt nede på bunnen på ca. 3 meters dyp. Å fiske med mormyska er et artig fiske, den skal "lure-fiskes" med ved små vibrerende bevegelser. Ofte kan det være lurt å fiske den slik at den treffer bunnen. Når jeg fisker med mormyska har jeg hånden hvilende på kneet og beveger bare håndleddet får å oppnå en vibrasjon på mormyska.

Én kommentar

Trond O. Meistad

29.01.2016 kl.17:39

Bra kondisjon på røyene, kan vel defineres som prakteksemplarer. Mormyska er nok det artigste man fisker med på vinterstiden ja, tett oppunder den, så kommer pimpelfiske etter aborren :)

Skriv en ny kommentar

LillogJohnny

LillogJohnny

49, Midtre Gauldal

Velkommen til vår fiske- og friluftslivblogg. Vi er et samboerpar som er mye ute i naturen. Vi liker å fiske både i elv, sjø og vann. Her kan du se bilder fra de mange turene vi har vært på. Med vennlig hilsen Johnny Hustad og Åse Lill Salomonsen.

Skitt Fiske
Gratis blogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits