Isfiskekonkurranse på Hostovatnet 2016

I dag gikk turen til Hostovatnet for å delta på isfiskekonkurranse. Vatnet ligger i Orkdal kommune og har en bestand av både ørret og røye. Det ble en folksom dag på isen og det ble satt ny deltakerekord med hele 814 kjøpte fiskehull, i tilleggg var det mange på isen som ikke fisket. Det var et flott arangement som passet både konkurransefiskere og barnefamilier på tur. Tydelig at arrangørene har traff blink med et slikt opplegg, i tilleggg til isfiskekonkurranse var det mange aktiviteter for barna (snøballkrig, snøvolleyball og bygging av snøfigurer/skulpturer).


Før konkurransen var det overskyet, men etter hvert kom solen fram og ga oss påskestemning.


Det begynte tidlig å komme mye folk, arangørene hadde fullt opp med å registrere deltakere før start kl 12.00.


Det er bestandig koselig å dra på konkurranser, der treffer vi igjen kjenninger og nye kontaker knyttes.


Her er kiosken hvor man kunne kjøpe pølser, brus, kaffe og kaker.


På grunn av stor kø for å registrere seg, måtte konkurransen utsettes i 15 minutter.

video:img2033
Her en video av deltagerne denne dagen. Det er ikke mange isfiskekonkurranser som klarer å samle så mange mennesker som på denne!


Ute på isen var det også mulighet for å kjøpe pølser, kaker, kaffe og brus. Det var også konvoluttsalg der en kunne vinne premier.


Åse lill gjør seg klar til 2 timers fiske.


Her sitter vi midt i klyngen av ivrige isfiskere, vi hadde ikke et eneste napp de 2 timene vi fisket. Men spenning er det likevel, plutselig KAN det bite på en sværing.


God stemning på isen.


Koselig å se både firbente og tobente kose seg på en slik dag.


Noen prøvde lykken nært land og andre fisket litt dypere.


Vi har vært på mange isfiskekonkuranser men det er første gang vi har fått besøk av påskeharer. Et artig innslag for de minste på isen, her var det mulighet for å velge seg ut noe godt fra et påskeegg innimellom fiskingen.


Ungene bygde både snømenn, høye tårn, hai, løve, hund, vannpark og borger i snøen.


Det var mange og flotte premier til alle som fikk fisk. 77 deltakere fikk fisk denne dagen. De resterende premiene ble trukket ut blant alle som ikke hadde fått fisk etter deltakernummer.


Hovedpremien var en sykkel til en verdi av 7.500 kroner. Denne hadde alle deltakerne mulighet til å vinne, uavhengig om en hadde fått fisk eller ei.


Det blir folksomt når over 800 mennesker venter på premieutdelingen, mange forventningsfulle fiskere som ventet på å bli ropt opp.


Premieudeling for de yngste, det var premie for høyeste snøfigur/skulptur og den mest kreative.


Premie for største fangst vant Odd Morten By. Premien var 3000 kroner.


Største fisk gikk til Hilde Johansen, denne premien var også på 3000 kroner.


Vi sitter tilbake med en god og fin opplevelse fra denne dagen, dette er en konkurranse vi gjerne anbefaler videre. Vi kommer helt sikkert tilbake neste år. Takk for et flott arangement! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LillogJohnny

LillogJohnny

49, Midtre Gauldal

Velkommen til vår fiske- og friluftslivblogg. Vi er et samboerpar som er mye ute i naturen. Vi liker å fiske både i elv, sjø og vann. Her kan du se bilder fra de mange turene vi har vært på. Med vennlig hilsen Johnny Hustad og Åse Lill Salomonsen.

Skitt Fiske
Gratis blogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits