Årets første ørret tatt fra land

5. mai 2016 ble den første turen ut med stanga for å jakte etter ørreten. Det var godt å få nytt snøre på snellene og ta den første turen til et isfritt vann. Rett etter at isen går på vannene kan man oppleve et godt fiske selv om vannet er kaldt. Denne turen ble det hovedsaklig fisket med wobblere av forskjellige typer. Skarpe farger nå på våren kan ofte være det som får ørreten til å hugge. I dag var det en Rapala Scatter Rap Minnow 11 cm som skule gi første fangst fra land. Det var en fin ørret som hadde bevart den gode kondisjonen gjennom vinteren og som vil bli et fantastisk måltid.
Ørreten veide akkurat 2 kilo og var utrolig feit etter vinteren, Den gode kondisjonen på ørreten skyldes vel at den har mesket seg med marflo igjennom vinteren og ikke har tapt noe vekt.
Har fått flere ørreter rundt denne vektklassen, men sjelden de har vært så smellfeite som denne. Blir nok flere turer til dette vannet utover våren. Skitt fiske og takk for titten :)
 

Én kommentar

Martin

30.05.2016 kl.17:59

Vil du avsløre hvilket vann denne turen foregikk på?

Skriv en ny kommentar

LillogJohnny

LillogJohnny

49, Midtre Gauldal

Velkommen til vår fiske- og friluftslivblogg. Vi er et samboerpar som er mye ute i naturen. Vi liker å fiske både i elv, sjø og vann. Her kan du se bilder fra de mange turene vi har vært på. Med vennlig hilsen Johnny Hustad og Åse Lill Salomonsen.

Skitt Fiske
Gratis blogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits