Laksen har endelig gått opp Gaulfossen

Etter meldinger om at laksen nå har begynt sin vandring oppover dalen ble det en tur til Rognes for å fiske på Refseth vald. Det siste døgnet er det tatt 5 lakser på dette valdet og vektene er 8,1 kg, 10 kg, 9,9 kg, 9,5 kg og 8,1 kg. Refseth vald er foreningsvaldet til Støren Jeger og Fiskerforening. 
 


Hadde vel fisket i ca 3,5 time da denne laksen tok en wobbler. Laksen veide 9,9 kg og lengden var 101 cm.


Laksen tok på en norskprodusert wobbler laget av Ken Vidar Pedersen. Navnet på wobbleren er Vinglepilt og har mange lakser på samvittigheten.


Laksen som tok rett nedenfor Mushølen sto lenge og stanget i bunnen før den etter en liten stund satte fart og dro 90-100 meter nedstrøms. Ble en smule varmt på tommelfingrene når laksen dro på som værst. Godt å kjenne laksen på stanga igjen, dette er like spennende og artig hver gang.


En time etter at jeg hadde landet min laks, fikk Einar en på nesten samme sted. Laksen til Einar veide 9,5 kg og ble tatt på sluk.


Her er 2 av totalt 5 lakser tatt på Refseth siste døgnet. Vi så også flere som var oppe og viste seg så det er nok god sjanse for de som kommer etter oss.


Her noen bilder fra valdet, kan også nevne at uke 28 er ledig, for mer info kontakt Johnny Hustad tlf 41463062.
Link til laksebørsen i Gaula: http://www.gaula.no/sider/artikler.asp?mal=fiske_fangstoversikt_dato&valgtmenypunkt=147

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits