Snåsavatnet Fiskefestival 2016

Snåsavatnet Fiskefestival gikk av stabelen heglen 30. juni til 2. juli og dette året hadde festivalen 15. års jubileum. For vår det er det vår 5. deltakelse, en kjempefin tradisjon vi gleder oss til hvert år. Det er bestandig trivelig å komme tilbake til Snåsa, her treffer vi gamle venner og nye betjentskaper knyttes. Vi hadde en flott helg med fiske både på fredag og lørdag. Været var fint under hele helgen, bare litt vind utpå vannet enkelte ganger. Fisket for vår del var helt greit, vi klarte å få fangst både fredag og lørdag. Vi hadde ikke de største fiskene eller den største fangsten, men vi var utrolig nærme på å ta gullvekta på hele 75.000 kroner. Fangsten vår var bare 20 gram unna så det var nærme på.


Her er et bilde tatt fra flytebrygga på Holum vestre. Båtene er satt ut og gjort klare for fiske på både fredag og lørdag.


Her ser vi en av båtene til Jim Frode, mye som skal ordnes før startskuddet. Det var på Vegset camping vi hentet startnummeret før konkurransen begge dagene.


Båten vår i god fart mot Vegset for å hente startnummer på lørdag.


Her de fiskene vi fikk på fredag, den største ørreten veide 1380 gram og totalvekta ble 2100 gram. På lørdag glemte vi å ta bilder, men vi fikk 5 fisker med en totalvekt på 1420 gram.

Det var veldig moro at flere av de vi kjente vant premie, gratulerer til dere alle!

Team Holum fisket på to dager 18,7 kg og 15,1 kg ørret. Det holdt til premie for både 1. og 4. plass på størst totalfangst.


Team Lilja sin ørret på 2280 gram vant premie for 4. største ørret på 2280 gram.


Team Rapala Pro Guide med førsteplass for største ørret på hele 3520 gram.


Her er vi ferdig med konkurransen på lørdag. Da blir det å gå opp til gården til Esten og Vivian, få seg litt mat og kose seg i festlig lag.


Alltid under festivalhelga nyter vi god mat på Holum vestre, her er Robert og Ronny i full sving på kjøkkenet. Her tilberedes dådyrbiff, laks, nydelige sauser og tilbehør. Det ble et fantastisk måltid som alltid!


Oppsummering av ei super helg, planene for neste års festival er allerede klare.


Før vi avsluttet helgen i Snåsa ble dett litt grilling på søndag før alle dro hjem til sitt. Vi sitter igjen med mange gode minner fra helgen og vil takke vårt gjestfrie og alltid så trivelige vertskap Vivian og Esten Tømmerås for nok et fint opphold. Det blir bare å glede seg til en ny festival, men utenom det blir det nok flere turer til vakre Snåsa og fiske i Snåsavatnet.

Resultater Snåsavatnet Fiskefestival 2016

2 kommentarer

Sondre Larsen

05.07.2016 kl.01:24

Det virka som et morsomt arrangement!

Gratulerer med fin fangst :)

Hallvard

05.07.2016 kl.15:20

Morsomt å lese om andres opplevelser under festivalen. Det var ei kjempehelg, selv for oss langt nede på resultatlista. -Tok typisk nok mer i går kveld enn på hele helga :-))

Skriv en ny kommentar

hits