Fra naturens spiskammer

I dag har vi plukket både tyttebær og kantareller. For 2 uker siden plukket vi blåbær. Multer har vi igjen i fryseren fra i fjor, slik at juledesserten er berget. Vi har allerede bakt blåbærpai og laget tyttebærsyltetøy. Resten ligger i fryseren slik at vi har til bruk gjennom året til neste sanking.

Resultatet etter dagens sanking.

Det er enkelt å lage tyttebærsyltetøy, koker bær og sukker i 15 minutter.

Nystekte vafler med hjemmelaget tyttebærsyltetøy smaker himmelsk etter 4 timer i skogen.

Kantareller - skogens gull. Satser på at dette blir tilbehør til en bedre rypemiddag etter rypejakta på lørdag.

Blåbærpai med vaniljeis smakte deilig.

Åse Lill plukker og plukker. Randi står litt lengre ned.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits