Fangst og fiskeoppdatering fra siste uka

Den siste uken har dagene blitt brukt til fellesjekk og litt isfiske. I dag ble det fangst i en av mårfellene og det var en stor hannmår på 1690 gram. Måren i dag ble tatt akkurat der vi fikk en i fjor. Har brukt mye tid i dette området når det gjelder å sjekke spor, og artig med full klaff i samme treet 2 år på rad. Fella var en Aasbøfelle, og den var agnet med fiken og honning.

Aasbøfella har for oss bestandig gitt gode slag, en effektiv felle som bestandig gjør jobben sin.

Det har også blitt litt isfiske denne uken, isen i høyden har allerede blitt rundt 25 cm og den er trygg å ferdes på. Røyefiske er noe av det artigste en kan gjøre på vinteren, og spesielt artig når røyer av litt størrelse biter.

Denne blir vel bakt i ovnen og servert med godt tilbehør. Måren blir pelset og sendt til Oslo Skinnauksjoner i april. Flere feller skal ut de nærmeste dagen og helt sikkert blir det flere turer på isen etter både ørret og røye utover vinteren.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LillogJohnny

LillogJohnny

50, Midtre Gauldal

Velkommen til vår fiske- og friluftslivblogg. Vi er et samboerpar som er mye ute i naturen. Vi liker å fiske både i elv, sjø og vann. Her kan du se bilder fra de mange turene vi har vært på. Med vennlig hilsen Johnny Hustad og Åse Lill Salomonsen.

Skitt Fiske
Gratis blogg Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits